Facebook Zaman Tünelinden Çıkış! [Video Anlatım 2012] (Yeni)

Facebook Zaman Tünelinden Çıkış


Facebook'un kısa zaman önce geçtiği Zaman Tüneli uygulamasını beğenmeyenler, zaman tünelinden kolayca çıkabilirFacebook Zaman Tünelinden Çıkış in yazının devamındaki adımları veya video anlatımı izleyebilirsiniz.

Facebook zaman tünelinden çıkış başlıklıyazımızda, zaman tünelinden çıkışzaman tünelini nasıl iptal ederimzaman tünelini iptal etmefacebook zaman tünelinden nasıl çıkılırve facebook zaman tünelini kaldırma gibi konular hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Facebook Zaman Tüneli İptal Etme (Chrome İçin)

Zaman Tünelinden Çıkamıyorum sorusu tarih oluyor! Evet arkadaşlar bahsedeceğimiz chrome eklentisi ile zaman tünelini kolayca iptal edebileceksiniz. Eklentinin kurulumu ve zaman tünelinden çıkış videoda açık ve net bir şekilde anlatılmıştır. Ama yinede bazı ufak hatırlatmalar yapmak gerekli. Bu eklentiyi kurmanız için Google Chrome tarayıcınızın bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir. Eğer chrome tarayıcınız yok ise eklentiyi kurmadan önce indirin ve bilgisayarınıza yükleyin. Google Chrome tarayıcısını kullanmanızı öneriyoruz ki yapılan anketlerde ve testlerde en hızlı ve kolay tarayıcı olarak seçilmiştir.

Unutmayın ki facebook'a girerken Google Chrome üzerinden gireceksiniz.. Bu uygulamayla Zaman tüneliniz iptal olmuyor sadece size iptal olmus gibi görünüyor. Yani normalde zaman tüneli gibi görünen bir sayfa bu uygulama sayesinde size normal facebook sayfası gibi görünmekte ama arkadaşlarınıza zaman tüneli haliyle gözükmektedir.


Chrome Eklentisinin Linki: Chrome Facebook İptal Eklentisi (Yeni Sekmede Aç)

SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Anonymous said...

bu sadece sende böyle gözüküyor :S