Sefa Doğanay taklit izle Survivor final partisi izle 27 Haziran 2011

‘Yetenek Sizsiniz’in galibi Sefa Doğanay, Survivor’ın final gecesinde yaptığı taklitlerle izleyenleri kırdı geçirdi.
‘Yetenek Sizsiniz’in galibi Sefa Doğanay, Survivor’ın final gecesinde yaptığı taklitlerle izleyenleri kırdı geçirdi. Özellikle Nihat Doğan taklidi ile oldukça alkışlanan Sefa Doğanay diğer ünlüleri de es geçmedi.
Yetenek Sizsiniz yarışması ile üne kavuşan Sefa Doğanay, Survivor yarışmacılarına özel taklitleriyle izleyenleri kırdı geçirdi.
Survivor Ünlüler Gönüllüler finali sürprizlerle doluydu. Kıbrıs’ta yapılan final için Kaya Artemis Otel’le anlaşan Acun Medya, yarışmacılar, yakınları ve fanları için otelde konaklama imkanı sundu. Finalde sonra after party dedikleri bir parti düzenleyen firmanın, bir sürprizi de Sefa Doğanay taklit gösterisiydi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2011 birincisi Sefa Doğanay taklitleri ile yarışmayı kazanmıştı. O yarışmada taklitlerini Survivor’a uyarlayan Sefa, Kıbrıs finalinde Survivor Ünlüler Gönüllüler’e uyarladığı showuyla izleyicileri neşelendirecek.
HERKESİ KIRDI GEÇİRDİ
Sefa, Show Tv ekranlarında yayınlanan ‘Survivor’ın Ardından’ isimli programda, Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe, Nihat Doğan, Fatih Terim gibi sevilen sanatçıların taklitlerini yaptı. Bu konudaki yeteneğini bir kez daha konuşturan Sefa stüdyodaki izleyicilerden büyük alkış aldı.


SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: