Pasaport Pasaport 2 Temmuz İzle | Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 Star Tv

Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 izle, Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 full izle, Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 kaliteli izle, Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 HD,Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 fragmanı,Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 tekparça izle,Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 online,Pasaport Pasaport 2 Temmuz 2011 dizi izle
Hande ve Ümit’in, sokaklarda geçerli bir pasaportu olan iki yarışmacı bulması ile başlayan Pasaport, eğlenceli bir rekabetle kazanan kişiye aynı gün içinde tatile gitme imkanı sunuyor.
Pasaport’ta yarışmacılar kendilerine verilen görevleri, kısıtlı bütçe ve zaman içerisinde yerine getirmek zorundalar. Bol koşturmalı, heyecanlı ve komik anların yaşanacağı yarışmada zeka, hız, ikna kabiliyeti ve bütçe yönetimini doğru kullanan ve havaalanına ilk gelen yarışmacı yurtdışı tatilini kazanıyor. 
Sunucuların da kendi içlerinde keyifli bir rekabet yaşadıkları Pasaport her Cumartesi Star’da!
Program şu anda halen devam ediyor diyorsanız sitemizin “Canlı Star Tv İzle” sayfasından da programı canlı olarak izleyebilirsiniz..
Dizinin Pasaport 2 Temmuz 2011 tarihinde yayınlanan bölüm ile ilgili videosunu program bitiminden bir süre sonra yine buradan izleyebilirsiniz..
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: