Muhteşem Yüzyıl Yeni Sezon TVEN'DE

Muhteşem Yüzyıl Hangi Kanalda
İŞTE MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ KANALI!

Show TV'nin fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl ın TVEN e satışının tamamlandığı belirtildi.

Doğuş Yayın grubunun sonbaharda yayına başlaması planlanan yeni kanalı TVEN, sektöre bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Bir süredir TNT’nin peşinde olduğu ve 39 bölüm karşılığında 50 milyon doların teklif edildiği öne sürülenShow TV’nin fenomen dizisi “Muhteşem Yüzyıl”ınTVEN’e satışının tamamlandığı belirtildi. Bununla yetinmeyen kanal yönetiminin sessiz sedasız dev bir transfere daha imza attığı iddia edildi.

Star TV’nin Adam Film’in çektiği sıradışı polisiye dizisi “Behzat Ç.”yi de TVEN’in satın aldığı öğrenildi. Söylentiler doğru çıkarsa yeni sezonda “Muhteşem Yüzyıl” ve “Behzat Ç.”nin yeni bölümleri TVEN’de ekrana gelecek.
Geçen sezonun en flaş iki dizisini kadrosuna katarak işe başlayan TVen'in kapısında şu anda yapımcılar kuyruk olmuş durumda. Başka transferler için de görüşmeleri sürdüren TVen, ekim ayında yayına başlayacak.

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Tims'le bir süredir sıkı pazarlık yürüten TVen, sonunda 39 bölüm için yapımcıyla el sıkıştı. Pazarlık aşamasında taraflar arasında gizlilik sözleşmesi imzalandı. Sonunda pazarlık dün bitti. Muhteşem Yüzyıl'a TVen'in 39 bölüm için 40 milyon dolar ödediği iddia ediliyor.

Muhteşem Yüzyıl ve Behzat Ç'nin dışında görüşmelerini sürdüren kanal yöneticileri, tv piyasasını allak bullak etmiş durumdalar. TVen'in yeni bombalarının bu haftadan itibaren peşpeşe patlayacağı konuşuluyor...

MEDYATAVA
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: