Beşiktaş 3 - 1 Austria Salzburg Maç Özeti ve Golleri

Beşiktaş - Austria Salzburg
12 Temmuz Beşiktaş 3 - 1 Austria Salzburg Maç Özeti ve Golleri izle

Maç Sona Erdi: Beşiktaş 3 - 1 Austria Salzburg
Goller: 9' Pavlovic - 44' İbrahim Toraman - 55' Guti - 60' Bebe

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında SV Austria Salzburg'u 3-1'lik skorla mağlup etti.

Salzburg kenti yakınlarındaki Leogang kasabasında sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Avusturya 3. Ligi takımlarından SV Austria Salzburg ile Zell Am See kasabasında karşılaştı.

Beşiktaş maça, Rüştü, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Sidnei, Necip Uysal, Ernst, Fernandes, Sabrosa, Quaresma ve Almeida’dan oluşan 11 ile başladı.

İkinci yarıda Beşiktaş, İbrahim Toraman’ın dışında Cenk, Aurelio, Mustafa Pektemek, Veli, Tanju, Guti, Bebe, Hilbert, Sivok ve Holosko’nun yer aldığı kadro ile sahaya çıktı.

Austria Salzburg mücadelenin 9. dakikasında Pavlov ile öne geçerken Beşiktaş bu gole 44. dakikada İbrahim Toraman ile cevap verdi ve karşılaşmasının ilk yarısı bu skor ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, Guti ile 53. dakikada öne geçmeyi başarırken yeni transfer Bebe 60. dakikada attığı golle farkı ikiye taşıdı ve karşılaşma 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

HAVUTÇU'SUZ İLK MAÇ

Beşiktaş’ta teknik direktör Tayfur Havutçu’nun, şike soruşturması kapsamında Türkiye’de gözaltına alınması nedeniyle yardımcı antrenör Roland Koch, takımın başında yer aldı.
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: