Marisa Miller Diyeti

Marisa Miller Diyeti

Victoria Secret Marisa Miller Diyeti


Televizyonlarda ve dergilerde, incecikfit vücutlu mankenlerigördüğünüzde şaşkınlık içinde bakıyoruz. Bayanlar onlar gibi güzel bir vücuda ve incecik bir bele sahip olmak istiyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey düzenli bir diyet programı ile beslenmekten geçiyor.

Victoria's Secret baş mankenlerinden Marisa Miller, formda kalma vegüzellik sırlarını açıkladı. Direkt olarak diet programını paylaşmayanMarisa Miller bayanlara önerilerde bulundu.

Marisa Miller'dan Diyet Önerileri;

Marisa Miller'ın en önemli formda kalma sırrı spor! Model, sporu hayatının merkezine yerleştirmiş ve spor yapmadan bir gün bile geçirmiyor. Tüm Besinler Hakkında Bilgi Sahibi Olun! Yiyecekleri yakından tanımanız, kilo kontrolünüz için en önemli adım. Böyle hangi besinin ne kadar kaloriye denk geldiğini hesaplayarak sınırları aşmadan beslenebilirsiniz. Egzersiz Yapın, Fit Kalın! Sıkı bir egzersiz programına girmek demek uzun saatler boyunca spor aletlerinin başında olmak, kan ter içinde kalana kadar durmadan spor yapmak değil! Marisa, forma girmek isteyen herkese düzenli ve verimli spor yapmayı öneriyor.
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: