Salvia Divinorum

Salvia Divinorum Nedir ? , Salvia Divinorum Satış , Salvia Divinorum Sipariş.
Salvia Divinorum Nasıl kullanılır , Salvia Divinorum Yasak mı ?

Herkeze merhaba , bugun bu bitkiyi ele almak istiyorum...

Salvia Divinorum Nedir : S
alvia divinorum guney meksika'da yetisen bir bitkidir. http://www.erowid.org/plants/salvia/salvia.shtml adresinden arastirilabilir ve resimlerine bakilabilir. halk arasinda la pastora, the shepherdess, the leaves of the shepherdess, diviner's mint , diviner's sage, ya da basitce dalvia olarak gecer.
etkileri; zamanin allak bullak olmasi, zamanin goreceliginin yakalanmasi, renklerin ve resimlerin cok canli gorunmesi, gozlerinizi kapasaniz bile renk cumbusunun kaybolmamasi, baska boyutlari ve baska gercekleri algilama, benligin algilanmasi, baska bilinmeyen gezegenlere ve zamana yolculuk, kendini yillarca bir duvardaki resim olarak hissetme , baska bir bireyin tum yasam dongusunu yasamak, kisacasi aradan cikmak ve delirmek istiyorsaniz bu bitkiyi deneyebilirsiniz... gecmisisinde kotu hatiralari olanlarin kesinlikle denememesi salik ediliyor.

Salvia Divinorum Etkisi : Bir ekşisözlük yazarına ait yorum ;


kafa yapmayan, keyif vermeyen, hiç şakası olmayan halüsünojen. "heheh az önce salvia içtim bu olaylar falan ondan tadını çıkarayım" da dedirtmez adama. 
kendi aklınızla kendinizi kandırmanızı sağlar.
dünyalar kadar uzun süren iki dakidada ağır şizofreni nasıl birşeydir öğrenebilir, korkudan altınıza sıçabilir, yahut erebilirsiniz*.
etki gösterecek şekilde kullanmak zordur. yasal da olsa feci şekilde tehlikelidir. doğruluna emin olduğunuz her şey gözlerinizin önünde bir bir yalan olup karanlığa gömülürken, ödünüz patlamış bir vaziyette, "uyan, yanlışlıkla çok aşırı doz aldın, şimdi hastanedesin. eğer o tarafa gidersen öleceksin. gel, kurtuluş burada!" diyen pencere tarafındaki(ışığın yoğun olduğu yerdeki) meleklere inanıp 11. kattan aşağıya atlamanız işten bile değil.
asla ama asla sizi zaptedecek kadar güçlü kuvvetli ve güvendiğiniz iki bakıcı olmadan kullanılmaması gereken bitki.

Salvia Divinorum Nasıl Alınır : Bunun için İnternette Sipariş Edebileceğiniz Siteler mevcuttur...

Ülkemiz'de Salvia Yasak mı ? : Bu Konuyu çok araştırdım , narkotik'den sordugum insanlar'da var fakat şuanlık ülkemiz'de salvia divinorum YASAK DEĞİL ama ilerde ne olur bilemeyiz..
Not: Yetiştirmesi tarım ve köy bakanlıgı tarafından yasaklanmış ama.



SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Anonymous said...

Etkileri maximum 5 dakika yada 10 dakika sürüyormuş salvia nın