Mozilla Firefox 10 indir! Son Sürüm Türkçe


Mozilla Firefox Son Sürüm indir

Mozilla Firefox 10 Türkçe indir


En iyi internet browserları arasında yer alan Mozilla Firefox'un son sürümü olan Firefox 10 yayınlandı! Önceki versiyonlarına göre gözle görülür derecede hız farkı olan Mozilla Firefox'u sitemizden indirebilirsiniz.

İnternet kullanıcılarının en çok kullandığı tarayıcılardan biri olan Firefox'tan Chrome'un yaptığı yeniliklere cevap olarak Mozilla Firefox 10 versiyonu geldi. (Mozilla 10 indirChrome'un kendini geliştirmesi ve arkasında Google olması sebebiyle gerileme dönemi yaşayan Mozilla Firefox tarayıcı savaşlarında 3. sıraya kadar geriledi. MozillaFirefox 10 ile tekrar yükselişe geçmeyi planlıyor.

Google'ın Chrome 16'yı piyasaya sürmesi ile buna cevap vermesini beklediğimiz Mozilla serinin son sürümü olan Firefox 10'u yayınlandı.

Diğer tarayıcılara göre çok fazla kaynak kullanan bu sebeple performans düşüklüğü yaşayan Mozilla, yeni sürümde arayüz tasarımında hiçbir değişiklik yapmayarak titizlikle performansı geliştirme üzerinde çalışmış.

Yeni geliştirilen Javascript motoru sayesinde daha stabil olarak çalışan Mozilla Firefox 9 HTML5, MathML, ve CSS altyapılarında da revizyona giderek %20 ila %30 arasında bir performans artışı sağlıyor (Mozilla Firefox 10 indir).

Ayrıca kendilerine en çok bildirilen sorunları çözümleyen ekip, Mac OS X Lion için tema entegresini de sağlamış.

MOZİLLA FİREFOX 10 İNDİR

Kaynak: havlayankirpi.com

SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: