Bursaspor-Sivasspor maçı canlı izle özeti izle 21 Ocak 2012

bursaspor sivasspor maçı canlı izle, bursaspor sivassspor maçı izle, bursaspor sivasspor maçı özeti izle, bursaspor sivasspor maçı golleri izle, bursaspor sivasspor izle, bursa sivas maçı canlı izle, bursa sivas maçı özeti izle

Bursaspor yarın kendi saha ve seyircisinin önünde Sivasspor’u konuk edecek. Son maçında Beşiktaş’a deplasmanda 3-1 mağlup olan yeşil beyazlı ekip, galibiyeti hedefliyor.
Lig’in 21′inci haftasında Bursaspor, yarın saat 16.00′da Bursa Atatürk Stadı’nda Sivasspor’u ağırlayacak. Yeşil beyazlılar, Sivasspor’u taraftarının da desteğiyle yenerek yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.
12′NCİ RANDEVU
Bursaspor ile Sivasspor yarın yapacakları maçla birlikte ligde 12′nci kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan 11 maçın 6′sından Sivasspor, 4′ünden Bursaspor galibiyetle ayrılırken, 1 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Bursaspor ile ligde yaptığı ilk 5 maçtan galibiyetle ayrılan Sivasspor, rakibini 2008-2009 sezonunun ilk yarısında Sivas’ta 3-1, ardından da bu sezonun ilk yarısında yine Sivas’ta oynanan maçta 3-0 yendi. İki ekip arasında geride kalan 11 maçta, Bursaspor fileleri 16 kez havalandırdı, Sivasspor ise 19 kez topu ağlara gönderdi.
KADRODA DEĞİŞİKLİK
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Sivasspor maçının ilk 11′inde bazı değişiklikler yapacak. Ertuğrul Sağlam’ın savunmada Stepanov’un yerine Serdar Aziz’i oynatabileceği, sarı kart cezası yüzünden forma giymeyecek olan Turgay Bahadır’ın yerine ise yeni transferlerden Sebastian Pinto’yu oynatacağı öğrenildi.
BASSER VE TAGOE YOK
Bursaspor’da sakat oyuncu bulunmazken, cezalı Turgay Bahadır dışında Afrika kupası için ülkelerinin milli takımlarında bulunan Basser ve Tagoe de Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
HAKEM HÜSEYİN GÖÇEK
Bursaspor-Sivasspor karşılaşmasını hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak. Karşılaşmanın 4′üncü hakemi ise Deniz Çoban olacak.
Bursaspor’un karşılaşmaya şu muhtemel onbirle çıkması bekleniyor:
Carson, Hakan, Serdar, İbrahim, Vederson, Sestak, Adem, N’Diaye, Ozan, Batalla, Pinto
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: