Tarkanın Zayıflama Formülü !

Ünlü şarkıcı Tarkan Nasıl zayıfladı? Ünlülerin kilo verme ve zayıflama sırları adından daha önce bir yazı yazmıştık. Her kişi kendi bünyesine ve kendi ihtiyaçlarına göre diyet formülü bulmalı ve o diyet yöntemini kullanmalı diye belirtmiştik. Fakat işin birazda magazinine kaçarak tarkanın aslında pekte mucizevi olmayan (nedense her zayıflayan için “mucizevi zayıflama formülü ile zayıfladı” haberleri yapılır) zayıflama kilo verme yöntemini sizlerle paylaşıyoruz. Not , haber 2009 yılının haberidir. Fakat geçerliliği hala vardır.
Tarkan zayıflama diyeti
Ünlü şarkıcı Tarkan Nasıl zayıfladı

Tarkan 10 kilo vermesinin sırrını açıkladı: “Bilge`yle bol bol film izleyip, abur cubur yiyorduk. Ayrılık acısıyla abur cuburu kestim ve spora başladım”..
Ünlü şarkıcı Tarkan, önceki gece İstanbul`daki W Otel`de Ali Ağaoğlu ve manken Ece Gürsel`le buluşacağı yemek öncesi gazetecilerle sohbet etti.
Tarkan`ın plakasını taktırdıktan sonra trafiğe çıktığı hibrid otomobili da objektiflere takılırken “Arabalarım hakkında çok yazıp çiziyorlar; çok kızıyorum. Porsche hayalimdi.
Almanya`da çocukken Porsche vitrinlerine gidip ellerimi dayar, saatlerce seyrederdim. Hayalim gerçek oldu” dedi.
`Gece Sadece Su İçiyorum` (Siz belkide yatıyorsunuz..)
Sanatçı, 10 kilo vermesinin sırrını da açıkladı. Tarkan, eski sevgilisi Bilge Öztürk ile birlikteyken bol bol film izlediklerini ve devamlı abur cubur tükettiğini, ilişkileri bittikten sonra ayrılık acısıyla abur cuburu kesip spora başladığını söyledi.
Güne iki kayısı ve bir bardak ılık su içerek başladığını, kahvaltıda ekmeği iki dilimle sınırladığını belirten sanatçı, öğle ve akşam salata ağırlıklı beslendiğini kaydetti. Tarkan beslenmesinin sırrının, akşam 20.00`den sonra sudan başka bir şey yiyip içmemesi olduğunu belirtti.
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: