Şili - Peru maçını canlı izle 12 Temmuz 2011

Kupa Amerika 2011
Kupa Amerika (Copa America 2011) heyecanı devam ediyor! "Şili - Peru" maçı saat 01:15'da başlayacaktır!

Şili Peru Maçını Canlı İzle, 12.07.2011 Şili Peru, Şili Peru Maç Özeti İzle, Şili Peru golleri izle, Şili Peru Golleri İzle 12.07.2011, Şili Peru Maç Özeti İzle 12.07.2011, Şili Peru Maç Özeti ve Golleri İzle 12 Temmuz 2011, Şili Peru Maç Özeti ve Golleri İzle 12.07.2011, Şili Peru Maç Özeti ve Golleri İzle, Şili Peru maç sonucu, Şili Peru maçın detayları, Şili Peru Maçın Golleri İzle, Şili Peru maçını donmadan izle

Canlı maç yayınları anında facebook'ta! Beğenin haberiniz olsun!

İddaa Yorumu:
Copa America C Grubunda ilk 2 maçlarında 4 puan toplayan iki takım kozlarını paylaşacak. Aslında bu maçta beraberlik 2 tarafın da işine gelir ve 5’er puanla gruptan güle oynaya çıkarlar. Öncelikle bu ihtimali yabana atmamak gerektiğini söyleyelim.

Şili daha organize ve iyi bir takım. İlk maçta kendine oynuyor diye eleştirdiğim Alexis Sanchez ikinci maçta daha iyi gözüktü. Ama Şili takımında orta sahada oynayan Vidal ve sağ kanattaki İsla takımı daha ileriye taşıyan ayaklar olarak göze çarpıyor.

Peru ise daha mütevazi bir ekip. Ama iki önemli yıldızın varlığını unutmamak gerek. Fiorentina’da oynayan kaptan Vargas ve Hamburg’lu golcü Guererro… Bu iki isim hücumda çok etkili olabiliyor. Turnuvaya Pizarro ve Farfan’dan yoksun gelen Peru buna rağmen takım olarak çok iyi yardımlaşıyor.

Bu maçta beraberliği denemekte fayda var. İkisi de buna razı olacaktır.
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: