Sen Yeterki İste 6 Temmuz izle 06.07.2011

6 Temmuz Sen Yeterki İste izle - 06.07.2011 Çarşamba Sen Yeterki iste Program Tekrarını Full izle..

sen yeterki iste izle
Eda Taşpınar, Deniz Berdan ve Gülşah Saraçoğlu sizden yeni bir siz yaratmak, yılların izlerini silmek, sizi size tekrar armağan etmek için karar vermenizi ve başvurmanızı bekliyorlar.

Türkiye'nin en güzel, en şık, en bakımlı kadınları Eda Taşpınar, Deniz Berdan Gülşah Saraçoğlu ve medikal estetik danışmanı Şah Yaycı yepyeni bir hayatı size armağan etmek için ATV ekranlarında " Sen Yeter ki İste " ile bir araya geliyor.

3 koç, her hafta başvurular arasından seçeceği adaylarla birlikte bir hafta boyunca lüks bir otele yerleşerek burada keyifli bir değişim geçirecekler. Bir hafta boyunca her koç, kendi adayının fiziksel ve ruhsal değişiminin her aşamasında fikir verecek, destek olacak, onları güzelleştirmek adına bilgi ve birikimlerini paylaşacaklar.

HEM FİZİKSEL HEM RUHSAL DEĞİŞİM!

İzleyici yepyeni güzellik sırlarının yanı sıra renk bilimi, taşların enerjisi, kuantum, enerji ve nefes çalışmaları, doğru beslenme, numeroloji, isimlerin insan hayatındaki etkileri, tasavvuf astrolojisi gibi farklı konular hakkında da hep merak ettiği soruların cevaplarını bulacak. Programa katılan adaylar sadece fiziksel olarak değil, daha mutlu ve kendileriyle barışık olma yolunda da olumlu bir değişim yaşayacaklar.
DEĞİŞİME HAZIRSANIZ ATV İLE "SEN YETER Kİ İSTE" DE BULUŞALIM!

Sen Yeterki İste programını haftaiçi hergün 12:30'da Atv ekranlarından izleyebilir, yayından sonrada Premium-Sifreleri2011.blogspot.com 'dan izleyebilirsiniz.

İlgili bölüm yayınlandıktan sonra tek parça halinde eklenecektir! 

SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: