Rihanna Sahnede Düştü()
Loud dünya turnesine tüm hızıyla devam eden Rihanna Kanada konserinde korkunç bir an yaşadı. Edmonton kentindeki konsere tam 16 bin hayranı gelmişti. Konser son derece başarılı devam ederken Rihanna 'What's My Name' şarkısını söylemeye başladı. Ve ne olduysa işte o zaman oldu.
Şarkının kalabalık koreografisi sırasında ilerleyen Rihanna bir anda arkasını dönüp yürümeye kalkınca dengesini kaybetti ve yüzüstü yere kapaklandı. Ancak genç yıldız profesyonelce ayağa fırlayıp hiç havasını bozmadan şarkısına devam etti. Binlerce kişinin yüreğini ağzına getiren Rihanna şarkısının sonunda hayranlarından büyük alkış aldı. Bu destekle şovun geri kalanını kusursuz şekilde tamamladı.
Şovun ardından hastaneye götürülen Rihanna'nın ayağında burkulma ve ezilme olduğu hatta bu yüzden çok acı çektiği de gelen söylentiler arasında.
Sahnede düşme vakası ilk kez Rihanna ile yaşanmıyor. Lady Gaga'da geçen günlerde Houston konserinde piyano çalarken taburesinden yere devrilmiş ve sonra hiç bozuntuya vermeden şarkısına devam etmişti.