Paraguay 0 - 0 Ekvador Maç Özetini izle 4 Temmuz

Paraguay Ekvador
Paraguay avantajı değerlendiremedi: 0-0

Copa America B Grubunda, Brezilya'nın puan kaybettiği günde grubun diğer favorisi Paraguay Ekvador ile berabere kalarak eline geçen fırsatı kullanamadı.

Copa America B Grubu mücadelesinde Brezilya'nın ardından grubun en büyük favorisi olan Paraguay, Ekvador ile karşı karşıya geldi.

Paraguay üstün ama...

Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla beğeni toplayan Paraguay, Copa America'nın sürpriz favorilerinden biri olarak gösteriliyor. Kırmızı beyazlılar bu bakış açısını kanıtlar şekilde başladıkları mücadelede ilk pozisyonunu 12. dakikada buldu. Estigarribia'nın soldan ortasında topa vuran Barreto karşısında Ekvador kalecisi Elizaga başarılıydı. 18. dakikada maç boyunca sahanın kötülerinden Barrios'un ortasında topla buluşan Ortigoza'ya yine kaleci engel oldu. Ancak 28. dakikada maçın en net pozisyonunu Ekvador yakaladı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Benitez, Villar'ı geçmeye çalışınca topu kaybetti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Her şey var, gol yok

İkinci yarıda da benzer bir tablo vardı. 55. dakikada Santa Cruz'un pasında hareketlenen Estigarribia, ceza sahası içinden topu dışarı vurdu. 8 dakika sonra ise iki oyuncu rolleri değişti. Estigarribia'nın harika oyunu sonrası yaptığı ortada Santa Cruz'un kafası maçın yıldızı Elizaga'ya takıldı. Maç boyunca Barrios, Barreto ve Santa Cruz ileri üçlüsünün kötü performansını izlediğimiz Paraguay gol atmayı başaramayınca eline geçen bu fırsatı değerlendirememiş oldu ve karşılaşma 0-0'lık skorla tamamlandı.

Bu sonucun ardından B Grubunda tüm takımlar 1'er puanla sıralanırken Paraguay bir sonraki maçını favori Brezilya ile oynayacak.
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: