Kolombiya - Kosta Rika maçını canlı izle 2 Temmuz 2011

Kupa Amerika 2011
Kolombiya - Kosta Rika maçını canlı izle

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Kupa Amerika 2011 (Copa America 2011) heyecanı başladı! Grubu'nda dün gece sabaha karşı oynananArjantin - Bolivya maçıyla başlayan dev turnuvada bu akşam Türkiye saati ile 21:30'da Kolombiya ile Kosta Rika karşı karşıya geliyor. Maç A Haber kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

Kolombiya'nın sahaya Martinez- Armero, Yepes, Perea, Zuniga- Bolivar- Moreno, Augilar, Guarin, Adrian Ramos- Falcao 11'iyle çıkması bekleniyor. 

Kupaya konuk takım olarak katılan Kosta Rika ise mücadeleye Moreirea- Duarte, Acosta, Calvo- Salvatierra, Guzman, Leal- Mora, Brenes, Madrigal- Joel Campell 11'iyle başlayacak.


İddaa Yorumu:

Grubunun favorileri arasında gösterilen, Kolombiya bu turnuvada, adından çok bahsettirecek gibi görünüyor. Kadrosunda, Porto'dan Falcao, Milan'dan Yepes, Udinese'den Zapata ve bir zamanlar Trabzonspor'dan hatırladığımız Teofilo gibi birbirbinden kaliteli ve yıldız futbolcuları bulunmakta. Rakip Kosta Rika ise; Japonya'nın deprem nedeniyle bu turnuvaya katılamaması üzerine misafir olarak katılıyorlar. Kadro yapısı itibariyle güçsüz ve genç bir takımdan kurulu ekipte; Grubun en zayıf takımları arasında gösteriliyorlar. Bu karşılaşmada, yıldızları bulunan Kolombiya'nın rakip, Kosta Rika karşısında şov yapıp maçı farklı kazanacağını düşünüyorum.



Kolombiya Kosta Rika Maçını Canlı İzle, 02.07.2011 Kolombiya Kosta Rika, Kolombiya Kosta Rika Maç Özeti İzle, Kolombiya Kosta Rika golleri izle, Kolombiya Kosta Rika Golleri İzle 02.07.2011, Kolombiya Kosta Rika Maç Özeti İzle 02.07.2011, Kolombiya Kosta Rika Maç Özeti ve Golleri İzle 2 Temmuz 2011, Kolombiya Kosta Rika Maç Özeti ve Golleri İzle 02.07.2011, Kolombiya Kosta Rika Maç Özeti ve Golleri İzle, Kolombiya Kosta Rika maç sonucu, Kolombiya Kosta Rika maçın detayları, Kolombiya Kosta Rika Maçın Golleri İzle, Kolombiya Kosta Rika maçını donmadan izle
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: