İmei Numara Yazarak Telefonun Modelini Bulma

GÖRÜN BAKALIM SİZİN TELEFONUNUZA HANGİ MODELİN İMEİSİ YÜKLENMİŞ!! 
IMEI Numarasını Yazıp Telefon Modelini Bulma 

NOT: Eğer garantili bir Çin telefonu kullanıyorsanız muhtemelen hiçbir model ismi çıkmayacaktır. Bunun sebebi dünyanın henüz Çin telefonlarını tanımamış olmasından kaynaklanıyor. Telefonunuz garantiliyse zaten burada modelinin ne olduğuna bakmanıza gerek yok. Burada imei ile telefonun modeline bakmamızdaki amaç; eğer sonradan imei yüklenmişse hangi telefonun imei sinin yüklendiğini öğrenmek. Çünkü imei si yüklenen eski telefonun MMS-GPRS özelliği yoksa ve biz satınaldığımız Çin telefonunda MMS-GPRS kullanacaksak telefonun operatör tarafından kapanması kaçınılmazdır.MMS-GPRS açıklamasını aşağıda bulabilirsiniz!


IMEI numarasını yazıyosunuz size telefonun modelini,nerede üretildiğini,ve bi takım özelliklerini veriyor. 
Buyrun Adres : http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr 


IMEI Numarasını Yazıp Telefon Modelini Bulma 



MMS VE GPRS BAĞLANTISI İÇİN ÖNEMLİ BİR UYARI 
Değerli arkadaşlarım,

MMS ve GPRS ayarları telefonunuzun imei sinin kapanmasına sebep oluyor. Bunun için bu
 siteden telefonunuzdaki imei numarasını yazarak telefonunuzdaki yüklü imei lerin hangi marka ve model telefona ait olduğunu mutlaka öğrenin ve bulduğunuz modelin MMS ve GPRS uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Diyelimki verdiğim siteye imei lerinizi yazdınız ve karşınıza imei lerden biri 5110 a diğeri ise 3310 a ait olduğu çıktı. Bu durumda kesinlikle MMS ve GPRS bağlantısı yapmayın. Çünkü bu eski modeller MMS ve GPRS özelliğini desteklemeyen modellerdir.

Ama illaki MMS ve GPRS özelliğim olsun istiyorsanız ve elinizde bu özellikleri destekleyen arızalı bir telefonunuz varsa onun imei sini yükleyerek bu isteğinizi yerine getiriniz.
 

UNUTMAYIN! TELEFONUNUZDA ESKİ MODEL TELEFONLARA AİT OLAN İMEİ NUMARASI KULLANILMIŞSA (ÇOĞUNLUKLA KULLANILMIŞTIR) KESİNLİKLE MMS VE GPRS BAĞLANTISI YAPMAYINIZ. YOKSA TELEFONUNUZ KESİNLİKLE KAPATILIR. 
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: