Huysuzla Dans Eder Misin izle

6 Temmuz Huysuzla Dans Eder Misin izle - 06.07.2011 ÇHuysuzla Dans Eder Misin Yarışması Tekrarını Full izle..
HUYSUZ’LA DANS EDER MİSİN? SHOW TV’DE DANS VE EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ Show TVekranlarında, yaz akşamlarının yeni eğlencesi “Huysuz’la Dans Eder misin?” başlıyor. 

Huysuz Virjin olarak gönüllere taht kuran Seyfi Dursunoğlu’nun Yiğit Alıcı ile birlikte sunacağı yarışma, şov dünyasının kapılarını yeni dansçı adaylarına aralama şansı kazandıracak. Eğlencenin ve heyecanın her bölümde daha da artacağı “Huysuz’la Dans Eder Misin?” yarışması 6 Temmuz’da Show TV’de yayında olacak. 

JÜRİ’DE KİMLER VAR?

Gift Prodüksiyonun yapımcılığını üstlendiği “Huysuzla Dans Eder Misin” yarışmasında jüri görevini alanında uzman isimler üstlenecek. Devlet Opera ve Balesi Baş Baleti Arkın Zirek, sevilen şarkıcı Yonca Evcimik, koreografinin duayeni Uğurkan Erez ve oryantal Didem yorumları ve eleştirileriyle yarışmacıları değerlendirecekler. 

BÜYÜLEYİCİ DANS

Salsadan, valse, tangodan etnik dansa nefes kesecek koreografileri ve kostümleriyle göz kamaştıracak olan yarışmacılar, jüri ve halkımızın önünde yeteneklerini sergileyerek kusursuz olmak için mücadele edecekler. 

24 DANSÇI YARIŞACAK

Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul ve Almanya'da yapılan elemeler sonucunda, finalist olmayı başaran 24 dansçı, haftalarca çalıştıkları dans gösterilerini canlı yayında jüri önünde sergileyecekler. Gecenin en başarısız 3 çifti jüri tarafından belirlendikten sonra; 6 yarışmacı kendi “solo performanslarını” sergileyecek ve en az sms oyunu alan bir bayan bir erkek yarışmacı programa veda edecek. 

Birbirinden ilginç hayat hikayeleri ve muhteşem dans şovlarıyla hazırlanmış “Huysuz’la Dans Eder Misin?” Huyusuz Virjin’in sıra dışı sunumuyla 6 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30’da Show TV’de
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: