F.Bahçe yayın yasağı talep etti!

F.Bahçe'den beklenmedik talep!


F.Bahçe'den beklenmedik talep!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün gözaltına alınmasının ardından Türkiye gündemi bir anda değişti. Bunun üzerine...

Dilekçede, ''CMK'nın 157. maddesinde düzenlenen 'soruşturmanın gizliliği', Basın Kanunu'nun 3. maddesinde yer alan 'başkalarının şöhret ve haklarının korunması', yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla, TCK'nın 288. maddesinde düzenlenen 'adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs eden' yayınların yasaklanmasını talep ederiz'' denildi.
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRÜ: SORUŞTURMA DEVAM EDİYORBu arada İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Fenerbahçe'nin yayın yasağı talep ettiği sıralarda emniyetten ayrılırken sorulan sorular üzerine, "Şu anda söylenecek bir şey yok. Soruşturma devam ediyor" dedi.

kaynak: mynet
Fenerbahçe Spor Kulübü, İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesine başvurarak, futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmayla ilgili yayın yasağı getirilmesini talep etti. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da, "Şu anda söylenecek bir şey yok. Soruşturma devam ediyor" dedi.


SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: