Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi 4 Temmuz izle

4 Temmuz Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi izle - 04.07.2011 Pazartesi Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi Program Tekrarını Full izle..
burcu esmersoy Yaz Gecesi izle
İlk konuklar kimler?

NTV Yeşil Ekran, özel programlarla bu akşam başlarken, yaz ekranı da aynı gün izleyici ile buluşacak. Yaz ekranının en eğlenceli programını ise Burcu Esmersoy, haftanın 4 gecesi sunacak. Bir süredir sadece özel yayınlarda ekrana gelen Esmersoy, bu akşamdan itibaren "Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi" programı ile hayranlarına merhaba diyecek. İlk konukları ise şarkıları kadar Oyunculuğu ile de beğenilen Emre Altuğ ve yeni kitabı ile kendinden söz ettiren Nermin Bezmen… Cuma hariç hafta içi her gece 23: 00'da yayınlanacak "Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi"nde güzel sunucu, ünlü konuklarıyla sohbet ederken program orkestrası da müzikleriyle geceye renk katacak. Emre Altuğ, canlı performansıyla geceye ayrı bir hareket getirecek. Yeni kitabı ile bir kez daha adından söz ettirmeyi başaran Nermin Bezmen de keyifli sohbetiyle ilk programında Burcu Esmersoy'un yanında yer alacak 

Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi dizisi Pazartesi'den Perşembe'ye 23:00'da NTV ekranlarından izleyebilir, yayından sonrada Premium-sifreleri2011.blogspot.com 'dan izleyebilirsiniz.

İlgili bölüm yayınlandıktan sonra tek parça halinde eklenecektir! 
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: