Brezilya - Paraguay maçını canlı izle 9 Temmuz 2011

Kupa Amerika 2011
Kupa Amerika (Copa America 2011) heyecanı devam ediyor! "Brezilya - Paraguay" maçı saat 22:00'da başlayacaktır!

Brezilya Paraguay Maçını Canlı İzle, 09.07.2011 Brezilya Paraguay, Brezilya Paraguay Maç Özeti İzle, Brezilya Paraguay golleri izle, Brezilya Paraguay Golleri İzle 09.07.2011, Brezilya Paraguay Maç Özeti İzle 09.07.2011, Brezilya Paraguay Maç Özeti ve Golleri İzle 9 Temmuz 2011, Brezilya Paraguay Maç Özeti ve Golleri İzle 09.07.2011, Brezilya Paraguay Maç Özeti ve Golleri İzle, Brezilya Paraguay maç sonucu, Brezilya Paraguay maçın detayları, Brezilya Paraguay Maçın Golleri İzle, Brezilya Paraguay maçını donmadan izle

İddaa Yorumu:

Copa America’da bence en önemli maç. Brezilya ilk maçında şımarıkça oynayarak Venezuella ile 0-0 berabere kalırken futbolcuların takım olmaktan bu kadar uzak olması ve rakibi küçümsemesi tepki topladı. Neymar kendisini göstermenin derdinde, Robinho ayrı bir havada. Orta sahada eski dönemdeki Kaka, Diego veya Ronaldinho gibi isimlerin yaratıcılığını yansıtacak ve oyunu değiştirecek bir isim takımda yok. Bu takımda Alex de Souza mutlaka olmalıydı.

İlk maçını anlattğım Paraguay takımı da aslında Ekvador karşısında pek fazla ışık vermedi. Eski gücünde olmayan Santa Cruz etkisiz kalırken sezon içinde B.Dortmund formasıyla harikalar yaratan Barrios da maç boyunca saç baş yoldurdu. Buna rağmen dirençli bir takım olan Paraguay’ın son 5 maçında da yenilmediğini ve gol yemediğini hatırlatalım.

Brezilya bu maçta mutlaka daha dikkatli ve konsantre oynayacaktır. Ama zor gol yiyen Paraguay’ı yenseler bile bu tek farkla olur. Banko Brezilya ama yüksek oran arayanlara handikaplı 0 öneriyorum.
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: