4 Temmuz 2011 Günlük Burç Yorumları

burç yorumları
4 Temmuz 2011 Pazartesi günlük burç yorumlarını yazının devamından öğrenebilirsiniz. Premium-Sifreleri2011.blogspot.com  Güncel Blog'da günlük ve haftalık burç yorumlarını bulabilirsiniz.

04.07.2011 Pazartesi Günlük burç yorumları:

koç burcunda bugün

Koç Burcunda Bugün

Kendinizi ruhsal açıdan iyi hissettiğiniz bir gün. Çevrenize karşı iyimser bir tutumda bulunmanızın karşılığını olumlu şekilde alacaksınız. Duygusal beraberliğinizde ise yoğun bir gün sizi bekliyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olabilir, hoş vakit geçirebilirsiniz.
boğa burcunda bugün

Boğa Burcunda Bugün

Bugün ikili ilişkilerinizde oldukça yoğunsunuz. Karşı taraftan beklediklerinizi kolayca ifade edebilir, duygularınızı ifade etmede sabırsız ve zorlayıcı davranabilirsiniz. Bu durum sevdiğiniz kişiyle aranızda problem olabilir.
ikizler burcunda bugün

İkizler Burcunda Bugün

Gün boyunca kendinizi hafiflemiş ve keyifli hissedeceksiniz. Bu yeni günde kendinize yepyeni hedefler belirleyebilirsiniz. İş hayatınızda önünüzdeki engelleri aşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. İlginç fırsatlarla karşılaşacağınız bir gün.
yengeç burcunda bugün

Yengeç Burcunda Bugün

Gün boyunca geleceğe yönelik aldığınız kararlar kafanızda soru işaretleri olarak kalabilir. Net kararlar almamanız gereken bir dönem. Öte yandan ailenizle ilgili konularda olayları zorlamamalı, oluruna bırakmalısınız. Önemli kararlar almaktan kaçının.
aslan burcunda bugün

Aslan Burcunda Bugün

İş hayatınızda ikna yeteneğiniz ve iletişiminiz artıyor. Önemli anlaşmalar ve toplantılar yapabilirsiniz. Yoğun bir gün sizi bekliyor olacak. Bu süreçte aşk hayatınız da önem kazanıyor. Samimi ve sıcak tavırlarınızla ilişkinizi geliştireceksiniz.
başak burcunda bugün

Başak Burcunda Bugün

Yaratıcı ve orijinal fikirlerinizin güçlü olduğu şu günlerde kariyerinizde ilerleme sağlamanıza yardımcı olacak kişilerle görüşebilirsiniz. Bu süreçten kazançlı çıkabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz tam. İlişkinizde ise bugünlerde aşk ve sevgi gibi konular önem kazanıyor.
terazi burcunda bugün

Terazi Burcunda Bugün

Duygularınızın yoğunlaştığı bir gün. Heyecan ve huzursuzluk hissedeceğiniz sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda önemli değişimlerin olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Kendinize farklı hedefler koyabilirsiniz.
akrep burcunda bugün

Akrep Burcunda Bugün

Kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün. İkili ilişkilerinizde tutku ön planda. Sevdiğiniz kişiye karşı fazla kıskanç bir tutumla yaklaşabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmelisiniz. Öte yandan kendinizi geliştirmek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.
yay burcunda bugün

Yay Burcunda Bugün

Bugün uzakta bulunan sevdiklerinizden güzel haberler alabilirsiniz. Alacağınız bu haber sizi bir konuda harekete geçirebilir. Öte yandan yapmayı planladığınız fakat uygulayamadığınız fikirlerinizi açıklayabilirsiniz.
oğlak burcunda bugün

Oğlak Burcunda Bugün

Bugün içinde bulunduğunuz karamsar ruh halinden arkadaşlarınızın desteği sayesinde kurtulabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzün güçlü olduğu bu süreçte yeni projeler üretebilir ve parasal sorunlarınıza çözüm üretebilirsiniz.
kova burcunda bugün

Kova Burcunda Bugün

Bugün önemli konuşmalar yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde bilinçli davranacak ve ne istediğinizi bileceksiniz. Yakın çevrenizden bazı haberler ya da bilgiler alabilirsiniz. Öte yandan taşınmak gibi bir durumunuz varsa uygun bir dönemde bulunuyorsunuz.
balik burcunda bugün

Balık Burcunda Bugün

Aşktan yana şansınızın açık olduğu bir gün. Sevdiğinizle yapmak istediğiniz önemli görüşmeleri yapabilirsiniz. Onunla birlikte vakit geçirmek sizi olumlu yönde etkileyecek. Öte yandan iş yaşamınızda önemli sorumluluklar üstleneceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Kendinizi gösterme zamanı...
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: