2 temmuz ehliyet sınav sonuçları açiklandi Cevapları görmek için Tıklayınız.

2 Temmuz Ehliyet Sınav Sonuçları AÇIKLANDI/TIKLA ÖĞREN , 2.07.2011 tarihinde Milli Eğtim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Ehliyet Sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Sınav sonuçlarınızı açıklandığında aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Teknoloji ve haber bilgi siteniz tr-security.com olarak sınava katılan tüm adaylara başarılar dileriz. 2 temmuz 2011 ehliyet sınavı soru ve cevapları için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. Sınav sonuçlar 25 temuz 2011 tarihinde açıklanacaktır.

ehliyet sınavı soru ve cevapları tıkla öğren 2011, 2 temmuz mtss ehliyet sınavı sonuçları tıkla öğren, 2 temmuz ehliyet sınavı soru ve cevapları, 2 temmuz ehliyet sınavı motor ve trafik dersi soruları cevapları, 2 temmuz ehliyet sınavı ilk yardım dersi soru ve cevapları tıkla öğren, 2 temmuz ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak temmuz ehliyet sınavına girmeden önce aşağıdaki ehliyet sınav kurallarını okumanızı tavsiye ediyoruz.Unutmayın sınav 2 temmuz cumartesi günü saat 11:00 da başlar ve sizler sınavdan en az 30 dk önce okulda hazır bulunmak zorundasınız.Sınav başlama saatinden itibaren 1 dk geçse bile kursiyerler sınava alınmamaktadır.Sınav güzergahı üzerindeki olası kaza,yol çalışması ve trafik sıkışıklığı gibi durumları gözardı etmemeniz gerekmektedir.Sınavlara girmeden önce geçmiş ehliyet sınav sorularını çözmeniz son derece faydalı olacaktır.Geçmiş ehliyet sınavı soru ve cevaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Tüm öğrencilerime başarılar dileriz.
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: