1 Temmuz 2011 Günlük Burç Yorumları

1 Temmuz 2011 günlük burç yorumlarını yazının devamından öğrenebilirsiniz. Premium-sifreleri2011.blogspot.com Güncel Blog'da günlük ve haftalık burç yorumlarını bulabilirsiniz.

01.07.2011 Günlük burç yorumları:


koç burcunda bugün
Koç Burcunda Bugün

Duyduğunuz haberlerden ve olaylardan kolay etkilenebilirsiniz. Kafanızı karıştıran sorunlardan uzaklaşın ve duygularınızı kontrol edin. İçinizdeki sevgi duygusunu yükseltmeniz gerekiyor. Bazı gelişmeler enerjinizi harekete geçirecek ve kararlı çalışmalar yapabileceksiniz.

boğa burcunda bugün
Boğa Burcunda Bugün

Sevdiğinizin desteği ve ilgisi moralinizi yükseltecek. Bugün yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi kolay ifade edebilir, ikna edici ve sempatik tutumunuzla etkileyici olabilirsiniz. Parasal çalışmalarınızı hızlandıracaksınız.

ikizler burcunda bugün
İkizler Burcunda Bugün

Bugün heyecan verici haberler alacak ve bütün dikkatinizi parasal çalışmalara yönelteceksiniz. Dostlarınızın ve yakınlarınızla aranızda bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Dikkatinizi yükseltin ve aynı zamanda birden fazla kişiye söz vermeyin. Duygusal tepkiler göstermeyin.

yengeç burcunda bugün
Yengeç Burcunda Bugün

Akılcı ve kararlı davrandığınız bir dönemdesiniz. Bugün alacağınız haberler heyecan ve huzursuzluk yaratabilir. Ancak düşünerek davranacak ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız organizasyonlar yapabilirsiniz.

aslan burcunda bugün
Aslan Burcunda Bugün

Düşüncelerinizin derinleştiği bir dönemdesiniz. Bugün ilginç fikirleriniz olabilir. Eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir, geçmiş günleri konuşabilirsiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınızla haberleşmek sizi heyecanlandıracak.

başak burcunda bugün
Başak Burcunda Bugün

Karar vermeniz gereken durumlar olabilir. Karşınıza çıkan teklifler sizi heyecanlandıracak fakat sabırlı davranacak ve gelişmeleri dikkatle değerlendireceksiniz. Katılacağınız davet ve toplantılarda karşılaşacağınız ilginç kişilerle dostluk ilişkileri kurabilirsiniz.

terazi burcunda bugün
Terazi Burcunda Bugün

Meydana gelen olaylardan etkilenebilir, sert tepkiler gösterebilirsiniz. Geçmişte yaşanılan olaylardan etkilenebilir, işinizi ve ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bugün duygusal tepkilerinizi kontrol etmeye özen gösterin. Seyahat konuları gündeme gelebilir.

akrep burcunda bugün
Akrep Burcunda Bugün

Bugün duygusal ve alıngan bir tutum içine girmekten kaçının. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilir, endişelerinizi anlatabilirsiniz. Çeşitli düşünceler yüzünden dikkatinizi bir noktaya odaklamanız zor. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun dönem değil.

yay burcunda bugün
Yay Burcunda Bugün

Bugün karşılaştığınız bazı olaylar sizi heyecanlandırabilir ve harekete geçme isteğinizi arttırabilir. Ancak beklediğiniz gelişmeler yavaş olabilir veya bazı kişilerin engellediğini düşünebilirsiniz. Ancak isteklerinizi kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Duygularınızı anlatmayı başarabilirsiniz.

oğlak burcunda bugün
Oğlak Burcunda Bugün

Bugün heyecan verici gelişmeler olabilir. Duygularınızı kontrol edin. Kendinizi biraz zorlayabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için çok çalışabilirsiniz. İyi duygularınızı uyandırın ve isteklerinizi ortaya koyarken sabırlı olun. Özellikle ilişkilerinizde yaşayacağınız sorunları fazla büyütmemelisiniz.

kova burcunda bugün
Kova Burcunda Bugün

Bugün günlük işlerinizi sürdürürken nedensiz duygular hissedebilir ve huzursuz olabilirsiniz. Fakat sabırlı ve sakin davranmayı başaracaksınız. İçinizden yükselen farklı istekleri denetim altına alın ve kendinizi fazla zorlamaktan kaçının. Olayları akışına bırakmayı denediğiniz zaman daha rahat başa çıkabilirsiniz.

balik burcunda bugün
Balık Burcunda Bugün

Bugün aşk ve sevgi konuları sizin için ön plana çıkabilir. Farklı duyguların içinizden yükseldiği bir dönemdesiniz. Değişime zorlayan durumlar olabilir fakat sakin ve sabırlı davranmayı başaracaksınız. İçinizden yükselen farklı istekleri yakalayabilir daha özgür ve farklı olmak isteyebilirsiniz..
SHARE

About Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: